Contra les violències masclistes, actuem!

contra les violències masclistes

Ja sabeu que per avançar en l’erradicació de les violències masclistes, cal que totes i tots ens impliquem diàriament en la seva prevenció i en combatre-les quan les detectem. Ara que s’acosta el 25 de novembre, dia en què el món posa el focus en les violències que patim les dones, us demanem que l’esforç vagi una miqueta més enllà i feu difusió per xarxes i en els vostres centres de treball del material que hem preparat. Alhora us emplacem a què participeu en les  mobilitzacions que el moviment feminista ha organitzat arreu del territori.

Aquest 25 de novembre l’afiliació de la Intersindical  tornarem a participar de les mobilitzacions que es convoquen, en algunes d’aquestes mobilitzacions a les UT s’hi han implicat en l’organització i han previst punts de trobada per a l’afiliació.

  • A Barcelona el punt de trobada és el Palau Robert (Passeig de Gràcia/Diagonal) a les 18,15h. Participarem del bloc independentista no mixta. Després compartirem un sopar amb totes les que us hi apunteu!
  • El Camp de Tarragona ens manifestem a Reus, Mercat del Carrilet a les 19h.

Totes les veus, tots els esforços són necessaris per combatre-les i la teva implicació en aquesta lluita és imprescindible.

Finalment,  aprofitant aquest correu us informem que el VII Congrés de la Intersindical, celebrat fa pocs dies, va aprovar dues resolucions proposades per la secretaria feminista. Resolucions que conjuntament amb la resta de documentació aprovada, podeu consultar al web nacional. En una d’elles es recull el canvi de nom de la Secretaria, de manera que a partir d’ara es passarà a dir Secretaria de Feminismes i LGTBIQ+.

Us fem a mans el material que la Intersindical hem elaborat amb motiu d’aquest 25 de novembre.

Manifest 25N versió PDF

Cartell 25N

Díptic CARA ACARA B

Iceberg de les violències masclistes