Bretxes: la desigualtat en dades

La Intersindical presenta l’informe “Bretxes: la desigualtat en dades” en motiu del 8 de març i per posar de manifest les enormes diferències existents entre homes i dones, en especial en el món del treball.

L’estudi presenta dades que mostren la major precarietat de les dones, les desigualtats salarials i les diferències existents entre les condicions de les dones vers els homes, posant de manifest l’existència de bretxa horitzontal i vertical.

Bretxes també presenta dades rellevants sobre la manca de reconeixement i remuneració de les tasques de cures i posa l’accent, per acabar amb l’impacte de la COVID que ha accentuat les desigualtats ja existents.

Podeu llegir l’informe sencer aquí

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Combatem el masclisme des dels centres de treball - Intersindical - Indústria
  2. Combatem el masclisme des dels centres de treball | Intersindical-CSC
  3. Combatem el masclisme des dels centres de treball - Intersindical-CSC - Feminisme
  4. Combatem el masclisme des dels centres de treball - Intersindical-CSC - Serveis privats

Comments are closed.