25N: Erradiquem les violències masclistes. Fem sentir el nostre rebuig arreu!

S’acosta un altre 25-N, data en què els moviments feministes de tot el món s’alien per assenyalar i visibilitzar les violències masclistes que les dones patim cada dia de l’any en totes les esferes de la nostra vida.

Com els darrers anys, ens hem enxarxat amb el moviment feminista per actuar plegades, en concret amb NovembreFeminista, espai de confluència on hi poden participar dones d’arreu del territori i de tots els espais polítics i sindicals.

Aquest any, atès que el context pandèmic, d’una banda i les restriccions de mobilitat i de trobada, de l’altra, han impedit que es pugui celebrar la tradicional i necessària manifestació, NovembreFeminista ha organitzat CADENES FEMINISTES en viles i ciutats de Catalunyaper tal de fer arribar les reivindicacions del moviment a molts carrers del nostre país. Emplacem totes les dones del sindicat a ser presents en les mobilitzacions que es facin en les vostres viles i ciutats!!!

En el següent enllaç al web i al canal de Telegram de NovembreFeminista hi trobareu informació al respecte. Us enllacem també el manifest de NovembreFeminista, en l’elaboració del qual hi hem participat.

Pel que fa al sindicat, a banda de participar en les assemblees i elaboració del manifest de NovembreFeminista, hem elaborat un manifest propi que difondrem demà, així com cartells propis, mascaretes i una nova edició de les samarretes que vam fer el març passat.

Informació d’interès respecte de la Cadena Feminista de Barcelona: la cadena està convocada el diumenge 22 a les 12h. Per poder participar-hi és necessari inscriure’s aquí. Des de la secretaria convidem a totes les companyes de Barcelona a inscriure-us al tram 6.1. Allà ens hi trobarem (Aquí podeu consultar el mapa de la cadena).

Des de les 10h fins a les 11.30 h companyes de la Secretaria Feminista estarem a la seu de Barcelona per si voleu comprar mascaretes feministes que la Intersindical-CSC hem encarregat (8€) i/o les samarretes (12€) que vam fer per visibilitzar-nos durant el 8 de març. També podeu enviar un correu a igualtat@intersindical-csc.cat i fer la reserva de la mascareta i/o la samarreta.

Les mascaretes tenen el certificat Ffp2 i han estat cosides en tallers de dones de les comarques gironines. Pel que fa a les samarretes, són de cotó orgànic i han estat cosides per una cooperativa de dones.

Us hi esperem!

Be the first to comment

Leave a Reply